Güncel Haberler

TECNO navigasyonda yeni bir dönem başlatıyor! – TEKNOLOJİ

Yenilikçi teknoloji markası TECNO, Sahra Altı Afrika, Güneydoğu Asya, Orta Doğu, Rusya ve Türkiye gibi pazarlarda belirli amaçlara ve yüksek talep senaryolarına yönelik özel navigasyon çözümleri sunmayı amaçlayan, kendi geliştirdiği PinPoint navigasyon sistemini tanıttı. Bu sistem TECNO kullanıcılarına hassas ve eksiksiz bir navigasyon deneyimi garanti eder.TECNO PinPoint navigasyon sistemiPinPoint navigasyon sisteminin teknik müdürü Li Cao, şunları söyledi: “PinPoint navigasyon sistemi, TECNO'nun en son teknolojiyi yerel pazarların ihtiyaçlarıyla bütünleştirme konusundaki kararlılığını simgeliyor. Küresel stratejileri olan kullanıcı odaklı bir marka olarak, yerel bilgileri keşfetmeye ve müşterilerin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için en son teknolojileri geliştirmeye devam edeceğiz. Yerel tüketicilerimiz.” “Viyadükler, tüneller, kanyonlar, dar yollar ve dağlık araziler gibi zorlu navigasyon senaryoları da dahil olmak üzere kullanıcıların navigasyondaki sıkıntı noktalarını belirlemek için yurtdışında yapılan kapsamlı araştırma ve testlerden sonra TECNO, belirli yerel zorlukların üstesinden gelmek için yedi yazılım algoritması ve yedi donanım çözümü geliştirdi.” entegre edildi ve hedef pazarlara özel gelişmiş bir tarama deneyimi sağladı. Bu yaklaşım, minimum sapma mesafesi, daha kısa konumlandırma süreleri ve daha iyi yerel adaptasyon gibi faydalar sağlayarak yerel kullanıcıların ihtiyaçlarını etkili bir şekilde karşılar.

  1. Tüm senaryolarda bir metrelik minimum doğrulanmış sapma mesafesi: GPS konumlandırma sapması genel bir zorluk olmasına rağmen, testlerle de doğrulandığı gibi, sapma mesafesi 8 metre içinde kaldığı sürece kullanıcı memnuniyeti yüksek kalıyor. Pek çok marka kullanıcılarına hassas konumlandırma sunmaya çalışıyor ancak karmaşık arazi koşulları nedeniyle genellikle ortalama 8 metrelik sapma mesafesini kabul etmek zorunda kalıyorlar. TECNO PinPoint Navigasyon Sistemi, coğrafi konumları tam olarak belirleyebilen ve kullanıcıları olağanüstü doğrulukla hedef konumlara yönlendirebilen son teknoloji ürünü bir merkezleme seviyesi navigasyon sistemine sahiptir. Çeşitli senaryolarda yapılan derinlemesine saha değerlendirmeleri, TECNO PinPoint navigasyon sistemiyle donatılmış ürünlerin 1 metre kadar küçük sapma mesafeleri göstererek mükemmel performans gösterdiğini ortaya çıkardı. Vakaların %90'ında ürünler 5 metrelik konumlandırma doğruluğunu korudu ve bu da tüketici deneyimini önemli ölçüde iyileştirdi.
  2. 0,7 saniyede hızlı konum tespiti: TECNO PinPoint navigasyon sistemi, navigasyon bilgilerinin hızla güncellenmesine olanak tanıyarak kullanıcıların anında hassas konumlandırma verilerini almasına olanak tanır. SUPL uyarlanabilir anahtarlama algoritmasıyla desteklenen bu sistem, konum başlatma hızını etkileyici bir şekilde 0,7 saniyeye düşürür. Bu başarı, kriterleri aşan ve rakiplerini üç kattan fazla geride bırakan yeni bir endüstri standardı belirliyor. Mevcut endüstri standardı olan 2,8 saniyeyi aşan yenilikçi TECNO sistemi, endüstrinin en hızlı konumlandırma hızını sunarak kullanıcıların en çok ihtiyaç duydukları anda navigasyon rehberliği almalarını sağlar.
  3. Yerel ortamlarda hassas gezinme: PinPoint navigasyon sistemi, dar sokaklar veya tüneller gibi zayıf sinyalli ortamlarda ve ayrıca yüksek sıcaklıklar ve ekvatordaki iyonosferik girişim ile karakterize edilen zorlu ortamlarda sürekli ve doğru konumlandırma sağlar. Yerel senaryolar için titizlikle optimize edilen sistem, Sahra Altı Afrika, Güneydoğu Asya, Orta Doğu, Rusya ve Türkiye gibi önemli pazarlardaki saha testlerinde olağanüstü performans gösterdi. En son ölçümler bu sonuçların altını çiziyor: Tünellerde, TECNO PinPoint navigasyon sistemiyle donatılmış ürünler yalnızca 0,4 metrelik minimum sapma mesafesine sahipken, tipik bir yerleşim bölgesinde dar koridorlardaki sapma yalnızca 0,2 metredir.

PinPoint navigasyon sistemi, TECNO'nun SPARK 20 Pro+ serisi, POVA 6 serisi ve yeni piyasaya sürülen CAMON 30 serisiyle uyumludur. Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu